Preschimbare si Actualizare Acte Auto ( 2023 )

best inmatriculari actualizare si preschimbare acte auto

Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, esti obligat să iti actualizezi datele din documentele auto. In anul 2023, actualizarea sau preschimbarea actelor auto se va realiza atunci cand se schimba datele legate de masina sau proprietar.

Asadar…

Chiar daca ti-ai schimbat numele sau adresa de domiciliu, datele vor trebui fie actualizate si in documentele auto. Acest serviciu, se va finaliza la sediul DRPCIV prin inmatricularea masinii in Bucuresti sau Ilfov.

Cand sunt necesare procedurile de actualizare si preschimbare pentru actele auto in anul 2023?

Daca v-ati plictisit de citit… Va recomandam sa sunati la numarul de mai jos, deoarece urmeaza foarte multe informatii. Credeti-ne ca la sfarsitul articolului, veti avea doar 10% din ceea ce va ajuta in totalitate. Astfel, operatiunea de actualizare acte auto se va realiza doar in urmatoarele situatii:

  • Se schimba numele persoanei care detine masina
  • Se revopseste autovehiculul
  • Adresa domiciliului sau a sediului social se va schimba
  • Se va schimba denumirea societatii care detine masina
  • Seria de motor a masinii se va schimba
  • Autovehiculul sufera schimbari de structura si vor trebui modificate datele din carte

Toate aceste modificari vor trebui sa se regaseasca in actele autovehiculului pe care il detineti. Pentru a fi de ajutor fata de dumneavoastra, va punem la dispozitie un link in care sa accesati toate cererile de transfer auto din orasul Bucuresti.

La noi totul se realizeaza destul de simplu. Vom prelua documentele de la domiciliul dumneavoastra si vom pregati dosarul pentru a-l depune la institutiile reglementate ( DRPCIV, DITL, etc ). Vom completa toate formularele pentru dumneavoastra si vom finaliza prin ridicarea documentelor modificate de la Serviciul de inmatriculari. Vor fi foarte multe cereri de completat in preschimbarea si actualizarea actelor auto. Pentru a nu ajunge scriitor profesionist, va recomandam sa contactati agentia noastra sau sa sunati la numarul de mai sus.

Dumneavoastra nu va trebui decat sa predati documentele si sa preluati mai departe actele auto modificate.

Cu ce institutii se lucreaza in serviciul de preschimbare si actualizare acte auto ( in anul 2023 )?

Serviciul de actualizari acte auto se realizeaza in anul 2023 intre institutiile DITL si DRPCIV. In cazul in care va fi nevoie sa actualizati / preschimbati documentele unei entitati juridice va trebui sa includeti si Registrul Comertului. Astfel, pentru o persoana care este domiciliata in judetul Ilfov si se va muta in Bucuresti Sector 2, va trebui sa se prezinte la foarte multe institutii. Inregistrand si inmatriculand autovehiculul in sectorul 2, veti finaliza intreg procesul de preschimbare auto.

Inainte de a merge la Serviciul de inmatriculari din localitatea dumneavoastra, va trebui anuntata Administratia publica locala pentru actualizarea datelor masinii. In cazul in care totul pare mult prea complicat, Va asteptam si va multumim!