Actualizare Acte Auto

best inmatriculari actualizare acte auto

Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica esti obligat să iti actualizezi datele inscrise ale masinii. Sistemul de actualizare acte auto se aplica atunci cand se schimba cel mai mic element din cadrul masinii.

Citeste mai departe…

Chiar daca ti-ai schimbat numele sau adresa de domiciliu, acestea trebuie sa fie actualizate si in actele masinii. Acest serviciu, se va realiza prin aceeasi pasi urmati si la inmatricularea auto.

Cand se va realiza procesul de actualizare acte auto?

Modulul de actualizare acte auto se va realiza in urmatoarele situatii:

  • Se schimba numele persoanei care detine masina
  • Culoarea masinii va fi schimbata
  • Adresa domiciliului sau a sediului social se va schimba
  • Se va schimba denumirea societatii care detine masina
  • Seria de motor a masinii se va schimba

Toate aceste modificari vor duce mai departe la actualizarea informatiilor din actele masinii.

Totul se realizeaza destul de simplu. Vom prelua documentele de la domiciliul dumneavoastra si vom pregati dosarul pentru a-l depune la institutiile reglementate ( DRPCIV, DITL, etc ). Vom completa toate formularele din partea dumneavoastra si vom finaliza prin ridicarea documentelor modificate de la Serviciul de inmatriculari.

Dumneavoastra nu aveti de facut decat sa predati documentele si sa preluati mai departe documentele o data modificate.

Unde se va realiza serviciul de actualizare acte auto?

Serviciul de actualizari acte auto se realizeaza doar la Serviciul de inmatriculari unde proprietarul masinii isi are domiciliul. Astfel, pentru o persoana care este domiciliata in judetul Ilfov nu se vor putea actualiza actele auto la un serviciu de inmatriculari din judetul Dambovita.

Inainte de a merge la Serviciul de inmatriculari din localitatea dumneavoastra – Bucuresti sau Ilfov, va trebui anuntata Administratia publica locala pentru actualizarea datelor masinii. Va asteptam si va multumim!