Actualizare Acte Auto ( pentru 2022 )

best inmatriculari actualizare acte auto

Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, esti obligat să iti actualizezi datele din documentele auto. Sistemul de actualizare acte auto se aplica atunci cand se schimba cel mai mic element din cadrul masinii.

Citeste mai departe…

Chiar daca ti-ai schimbat numele sau adresa de domiciliu, acestea trebuie sa fie actualizate si in documentele auto. Acest serviciu, se va realiza prin aceeasi pasi urmati si la inmatricularea auto.

Cand se realizeaza procesele de actualizare acte auto in anul 2022?

Modulul de actualizare acte auto se va realiza doar in urmatoarele situatii:

  • Se schimba numele persoanei care detine masina
  • Culoarea masinii va fi schimbata
  • Adresa domiciliului sau a sediului social se va schimba
  • Se va schimba denumirea societatii care detine masina
  • Seria de motor a masinii se va schimba
  • Autovehiculul sufera schimbari si vor trebui modificate datele din carte

Toate aceste modificari vor trebui sa se regaseasca in informatiile din actele masinii.

Totul se realizeaza destul de simplu. Vom prelua documentele de la domiciliul dumneavoastra si vom pregati dosarul pentru a-l depune la institutiile reglementate ( DRPCIV, DITL, etc ). Vom completa toate formularele din partea dumneavoastra si vom finaliza prin ridicarea documentelor modificate de la Serviciul de inmatriculari.

Dumneavoastra nu va trebui decat sa predati documentele si sa preluati mai departe actele auto o data modificate.

Unde se va realiza serviciul de actualizare acte auto in anul 2022?

Serviciul de actualizari acte auto se realizeaza in anul 2022 la DITL, DRPCIV, Registrul Comertului ( daca este pe numele unei firme ), etc. Astfel, pentru o persoana care este domiciliata in judetul Ilfov va trebui sa se prezinte la foarte multe institutii. Apare in acest context: Directia de Taxe si Impozite de care apartineti, DRPCIV Ilfov, precum si alte institutii ( dupa caz ).

Inainte de a merge la Serviciul de inmatriculari din localitatea dumneavoastra – Bucuresti sau Ilfov, va trebui anuntata Administratia publica locala pentru actualizarea datelor masinii. In cazul in care totul pare mult mai complicat, Va asteptam si va multumim!