Care sunt preturile pentru procurile de inmatriculare auto in anul 2022?

21-04-19 admin 0 comment

Am decis sa scriem acest articol deoarece foarte multa lume ne intreaba care este pretul pentru o procura de inmatriculare auto. Din păcate, fiecare agenție notariala are dreptul de a-si seta propriul tarif.

Vom face totusi o lista cu anumite birouri notariale. De asemeni, vom spune si care sunt avantajele anumitor birouri, vis a vis de timp, disponibilitatea notarului, etc.

Mai jos, veti vedea preturile fiecarui notar cu care noi colaboram si de asemeni, veti putea observa punctele pro si contra.

Asadar, sa incepem…

1. Procura notariala de inmatriculare auto cu pretul de 119 Ron

Acest birou notarial se afla la Piata Romana. Notariatul se numeste Felix si este in zona “de la coloane”, cum ii zic cunoscatorii. Este unul dintre cele mai ieftine birouri notariale, ce elibereaza aceasta procura. Pentru eliberarea unei procuri notariale de inmatriculare auto, putem veni doar dupa ora 12:30.

De ce va trebui sa venim la ora 12:30, pentru a avea aceasta procura notariala?

Cu toate ca biroul notarial are programul incepand de la ora 10:00, notarul va avea si deplasari. Acest caz se va aplica de fiecare data, atunci cand un birou notarial va avea doar un singur notar.

Din pacate la notariatul Felix, vom avea doar un singur notar. Acesta va avea capacitatea de a semna toate documentele, inclusiv toate procurile notariale pentru inmatriculare auto.

Pretul este cel mai mic din aceasta lista și este actualizat pentru anul 2022.

2. Procura notariala de inmatriculare auto cu pretul de 178 Ron

Aceasta procura notariala este eliberata de catre notariatul Fiducia. Este cea mai scumpa procura notariala din aceasta lista.

O procura notariala originala se deosebeste de o copie prin timbrul sec. Aceasta este o stampila ce iese in relief. Din pacate timbrul sec emis de notariate va trebui sa fie mai apasat, pentru ca institutiile sa nu respinga dosarele.

In cazul in care aceasta stampila nu se vede, va trebui sa solicitati un alt exemplar. Notariatul se afla la intrare pe Mendeleev, fiind foarte aproape de Piata Romana.

3. Procura notariala de inmatriculare auto cu pretul de 120 Ron

Unul dintre cele mai avantajoase birouri notariale din lista noastra este Biroul notarial Lizeanu nr. 1-3. Acest birou notarial poate emite procura notariala de inmatriculare auto la orice ora. Programul incepe la ora 09:00 si se termina la ora 17:00.

Amplasarea este destul de slaba. Este la intrare pe strada Lizeanu, mai exact in spatele blocurilor de pe Stefan cel Mare. Este sub forma unei alei, iar la capatul acesteia se afla biroul notarial.

4. Procura notariala pentru inmatriculare auto cu pretul de 127 Ron

Agentia notariala se numeste Visu. Acest birou notarial se afla tot la Piata Romana. Un avantaj destul de mare pentru acest birou este pretul. Pentru 127 Ron veti primi 3 exemplare din aceasta procura. Mai mult de atat, biroul notarial are programul de la ora 10:00 pana la 17:00, dar din pacate…

Realizarea unei procuri notariale pentru procesul de inmatriculare auto va dura la acest birou mai mult decat va asteptati. Astfel, pentru o singura procura va trebui sa asteptati peste 90 de minute.

Cu toate ca pretul este destul de mic si foarte aproape de centru, timpul pentru a scoate aceasta procura este foarte mare.

Cam acestea au fost toate birourile notariale cu care noi colaboram in prezent. Am dori sa mai enumeram cateva birouri notariale, dar promitem cu siguranta ca o vom face intr-un alt articol.

Toate tarifele din rândurile de mai sus au fost actualizate pentru 2022.

Pana atunci, va multumim si va mai asteptam cu alte informatii folositoare despre domeniul de inmatriculari masini.Leave a reply