Care sunt preturile pentru procurile de inmatriculare auto?

21-04-19 admin 0 comment

Am decis sa scriem acest articol deoarece foarte multa lume ne intreaba care este pretul pentru o procura de inmatriculare auto. Cum nu avem cum sa dam un pret fix… deoarece fiecare companie va propriile sale preturi…

Vom face totusi o lista cu anumite birouri notariale. De asemeni, vom spune si care sunt avantajele anumitor birouri, vis a vis de timp, disponibilitatea notarului, etc.

Mai jos veti vedea preturile fiecarui notar cu care noi colaboram si de asemeni, veti putea observa punctele pro si contra.

Asadar, sa incepem…

1. Procura notariala pentru inmatriculare auto cu pretul de 90 Ron

Acest birou notarial se afla la Piata Romana. Notariatul se numeste Felix si este in zona “de la coloane”, cum ii zic cunoscatorii. Este unul dintre cele mai ieftine birouri notariale ce elibereaza aceasta procura. Pentru eliberarea unei procuri notariale pentru inmatricularea masinii, putem veni doar dupa ora 13:30.

De ce va trebui sa venim la ora 13:30, pentru a avea aceasta procura notariala?

Cu toate ca biroul notarial are programul incepand de la ora 10:00, notarul va avea si deplasari. Acest caz se va aplica de fiecare data atunci cand biroul notarial va avea doar un singur notar.

Din pacate la notariatul Felix, vom avea doar un singur notar. Acesta va avea capacitatea de a semna toate documentele, inclusiv toate procurile notariale pentru inmatriculare auto.

Pretul este cel mai mic din aceasta lista, iar de aceea nu va trebui sa ne permitem sa emitem foarte multe pretentii.

2. Procura notariala pentru inmatriculare auto cu pretul de 178 Ron

Aceasta procura notariala este eliberata de catre notariatul Fiducia. Este cea mai scumpa procura notariala din aceasta lista, dar cu toate acestea este singurul birou notarial de la Piata Romana ce elibereaza procura notariala pe loc.

Chiar daca pretul este destul de piperat, va trebui sa cunoasteti dinainte cateva detalii ce ar putea sa va fie de folos.

O procura notariala originala se deosebeste de o copie prin timbrul sec. Aceasta este o stampila ce iese in relief. Din pacate timbrul sec emis de notariatul Fiducia nu se vede foarte bine si exista sansa sa va respinga documentul la DRPCIV.

In cazul in care aceasta stampila nu se vede va trebui sa solicitati un alt exemplar. Notariatul se afla la intrare pe Mendeleev, fiind foarte aproape de Piata Romana.

Si cu toate acestea, merita aceasta procura pretul de 178 de Ron?

Intr-un fel, pana si noi apelam la acest birou notarial. Astfel, daca te afli la Piata Romana si ai nevoie in 20 de minute de o procura notariala pentru inmatriculare, noi consideram ca este o solutie buna.

3. Procura notariala pentru inmatriculare auto cu pretul de 100 Ron

Unul dintre cele mai avantajoase birouri notariale din lista noastra este Biroul notarial Lizeanu nr. 1-3. Acesta birou notarial poate emite procura notariala pentru inmatriculare auto la orice ora. Programul incepe la ora 09:00 si se termina la ora 17:00.

Este unul dintre cele mai bune birouri notariale cu care noi colaboram in prezent si il recomandam cu drag, cu toate ca…

Amplasarea este destul de proasta. Este fix la intrare in pe strada Lizeanu, mai exact in spatele blocurilor de pe Stefan cel Mare. Este sub forma unei alei, iar la capatul acesteia se afla biroul notarial.

De ce recomandati acest birou notarial?

Dintre toate birourile notariale din zona noastra ( Piata Romana ), nu avem un birou notarial care sa aiba preturi accesibile si de asemeni sa ofere o procura notariala pentru inmatriculare pe loc.

Pretul pentru aceasta procura este de 100 Ron, care este mai mult decat accesibil. De asemeni, va fi tot timpul un notar care sa ne puna la dispozitie aceasta procura indiferent de ora.

4. Procura notariala pentru inmatriculare auto cu pretul de 117 Ron

Acest birou notarial se afla tot la Piata Romana. Un avantaj destul de mare pentru acest birou este pretul. Pentru 117 Ron veti primi 3 exemplare din aceasta procura. Mai mult de atat, biroul notarial are program de la ora 10:00 pana la 17:00, dar din pacate…

Realizarea unei procuri notariale pentru inmatriculare auto va dura la acest birou mai mult decat va asteptati. Astfel, pentru o singura procura va trebui sa asteptati peste 90 de minute.

Deci, cu toate ca pretul este destul de mic si foarte aproape de centru, timpul pentru a scoate aceasta procura este destul de mare.

Cam acestea au fost toate birourile notariale cu care noi colaboram in prezent. Am dori sa mai enumeram cateva birouri notariale, dar promitem cu siguranta ca o vom face intr-un alt articol.

Pana atunci, va multumim si va mai asteptam cu alte informatii folositoare despre domeniul de inmatriculari masini.Leave a reply