Cat dureaza ridicarea actelor de la DRPCIV?

14-04-19 admin 0 comment

Am ales sa scriem acest articol deoarece destul de recent s-a schimbat timpul de ridicare al actelor de la DRPCIV. Este o informatie noua, pana si pentru firma noastra de inmatriculari.

Daca pana la inceputul saptamanii prezente, actele puteau fi ridicate incepand din a doua zi… Incepand de Miercuri s-a schimbat aceasta formalitate.

Nu inteleg. Timpul pentru ridicarea documentelor era si inainte de doua zile lucratoare. Cum adica s-a schimbat?

Nu tocmai. Vom oferi un mic exemplu pentru a intelege mai bine cum se intamplau mai exact lucrurile.

Daca dosarul era depus sa spunem Luni, el putea fi ridicat incepand de Marti ( incepand cu ora 15:00 ). Acest lucru era posibil chiar daca majoritatea surselor indicau ca actele impreuna cu placutele nu puteau fi ridicate decat incepand de Miercuri.

Si cand spunem surse ne referim la politistul de la ghiseu care prelua dosarul pentru inmatriculare, cat si la informatiile gasite pe site.

Astfel, incepand de Miercuri, data de 10.04.2019, actele pot fi ridicate la doua zile lucratoare dupa ce acestea au fost depuse.

Atentie la timpul pentru inmatriculare promis de firmele de inmatriculari auto

Repetam: “Daca pana Miercuri ( 10.04.2019 ), inmatricularea unei masini second hand putea fi realizata doar in doua zile lucratoare, acum termenul se va prelungi cu inca o zi lucratoare.”

Astfel, daca apelati la o companie de inmatriculari auto din Bucuresti si aceasta va spune ca veti avea actele in doua zile, nu va fi deloc adevarat.

Deci, nu va lasati pacaliti.

De ce spunem acest lucru? Marea majoritate a clientilor ce apeleaza la serviciile de inmatriculari masini apeleaza la alte firme deoarece nu au timp sa se ocupe. Timpul lor este destul de important. Astfel, va trebui ca timpul in care le este promisa inmatricularea auto sa fie cel spus de dinainte.

Cam acestea au fost informatiile despre noua regula de la rubrica de eliberari acte auto serviciul DRPCIV. Va multumim si nu va dorim decat sa ramaneti informati!Leave a reply