Companie de rent a car din Alba Iulia ( actualizat 2022 )

12-01-21 admin 0 comment

In acest articol vom recomanda o companie de rent a car din orasul Bucuresti, care tocmai a deschis un punct de lucru in localitatea Alba Iulia. Compania se numeste Rent-4U si este in orasul Alba Iulia de mai bine de un an. Ceea ce aduce diferit fata de alte firme de inchirieri auto din orasul Alba Iulia, este orientarea predominanta catre client.

Am decis sa scriem cateva randuri despre aceasta companie, pentru ca stim cat de subreda este piata de inchirieri auto. Ne dorim sa promovam cu aceasta ocazie, companiile care intr-adevar merita sa iasa in fata. Atat in Alba Iulia, cat si in alte orase mai mici, sunt foarte putine firme in acest domeniu, care intr-adevar pun pret pe cerintele clientului.

servicii de inchirieri auto in orasul alba iulia

Una dintre putinele firme de rent a car din Alba Iulia, care ofera servicii complete

Rent-4U este una dintre putinele firme de inchirieri auto din orasul Alba Iulia, care:

  • Ofera servicii complete de rent a car
  • Inoveaza piata de inchirieri auto din Alba Iulia
  • Prelucreaza si aduce sistemele de inchirieri masini, care deja functioneaza
  • Afiseaza prin blogul de Informatii Auto, tot ce aveti nevoie legat de piata auto si zona de rent a car

Ofera servicii complete de rent a car in orasul Alba Iulia

Rent-4U este una dintre putinele companii, ce ofera un pachet complet de servicii. Aici, veti gasi optiunea de a inchiria un autovehicul fara garantie auto. Din pacate este cam singura firma ce ofera posibilitatea de a inchiria o masina fara garantie in orasul Alba Iulia. Este ideal acest sistem de inchiriere, pentru ca are rolul de a fluidiza tot procesul de rent.

Pe langa serviciul de rent a car fara garantie, Rent-4U ( din cate am vazut noi ), a mai implementat sistemul de inchirieri masini fara card de credit. Acesta elimina in totalitate cardul de credit din procesul de rent a car. Toate aceste proceduri sunt realizate pentru a acoperi o plaja cat mai mare de clienti.

Daca pana acum cateva luni, puteau sa inchirieze in orasul Alba Iulia doar persoanele, care aveau in posesie un card de credit,… Ei bine, incepand din luna noiembrie, anul 2019, se poate inchiria in judetul Alba, fara cardul de credit si fara garantie.

Rent-4U inoveaza piata de inchirieri auto din orasul Alba Iulia

Orice domeniu poate incorpora elemente noi. La fel si in zona de inchirieri auto, se pot aduce elemente inovative. In prezent, in orasul Alba Iulia, Rent-4U a adus in zona de rent a car:

  • posibilitatea persoanelor fizice de a-si plasa autovehiculul pe piata de inchirieri auto
  • sansa clientilor de a gasi o masina disponibila, indiferent de situatie

Mai pe scurt, acest sistem de inchirieri masini, numit Rent-4U System are rolul de a fluidiza piata de rent a car din Alba Iulia. Aceasta platforma este un produs cu totul inovativ.

Ea are scopul de a oferi masini disponibile, pentru inchiriere, chiar si atunci cand nu exista.

Rent-4U System din Alba Iulia are rolul de a face sa fie tot timpul masini disponibile in acest oras

Aceasta platforma a fost implementata pentru prima data in domeniul de rent a car din capitala Romaniei Bucuresti. Ea ofera posibilitatea persoanelor fizice de a-si plasa masina pentru inchiriere.

Prin aceasta forma clientul, ce apeleaza la serviciile de rent a car din Alba, va avea tot timpul o masina de inchiriat. Mai mult de atat, va ajuta extrem de multe persoane fizice din Alba Iulia, pentru a obtine un venit suplimentar.

De ce am ales sa recomandam Rent-4U?

In primul rand ii cunoastem pe asociatii companiei Rent-4U. Stim cat de dedicati sunt, pentru a multumii clientii in domeniul de inchirieri. Am urmarit pana acum toata activitatea lor si am vazut ca in tot ce au dezvoltat, au adus:

  • Sisteme complete de rent, astfel incat toti clientii sa fie multumiti
  • Siguranta clientului, prin asistenta si suport tehnic non-stop
  • O plaja larga de servicii, astfel incat sa acopere cererea, chiar si in perioadele in care totul este full
  • Posibilitatea fiecarui client in parte de a apela la serviciul de rent a car

Din punctul nostru de vedere, Alba Iulia este un oras care promite de la an la an. Asa ca, este pacat sa nu vedem servicii de calitate din partea tuturor firmelor. Si acest fapt va trebui sa se intample, indiferent de domeniu.

Cam acesta a fost articolul nostru. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!Leave a reply