Duplicate Acte Auto ( 2023 )

duplicate acte auto in Bucuresti si Ilfov la Best-Inmatriculari

Oferim cele mai bune pachete de inmatriculari auto din Bucuresti si Ilfov si ne bazam pe un serviciu de consultanta 100% complet. Acum punem la dispozitia dumneavoastra si modulul de Duplicate acte auto. Inainte de a ne lauda cu faptul ca suntem cei mai rapizi de pe piata, vrem sa oferim cateva informatii despre acest serviciu.

Pachetul cuprinde obtinerea de dubluri ale actelor auto pentru masinile ce se afla in proprietatea dumneavoastra. Serviciul de duplicate acte auto ( din anul 2023 ) se aplica atat pentru actele pierdute, cat si pentru cele furate sau deteriorate.

Cum se obtin duplicatele pentru actele auto in anul 2023?

Obtinerea duplicatelor auto va fi realizata in functie de tipul de document in cauza. Actele pentru care s-au obtinut duplicatele pana la inceputul anului 2023 au fost: Cartea auto, Certificatul de Inmatriculare si Contractul ( sau Factura ) de vanzare-cumparare. De la inceputul anului curent, a fost adaugata in lista de documente si Certificatul de Conformitate European. Pentru fiecare dintre ele se va apela la una dintre urmatoarele institutii: Taxe si Impozite, DRPCIV sau Registrul Auto Roman.

Procedurile vor fi diferite pentru fiecare document auto. Spre exemplu: La pierderea cartii auto si obtinerea duplicatului, va trebui prezentat autovehiculul la Registrul Auto Roman. Acesta se va aduce la institutie, pe langa setul de acte necesare.

De asemeni, in serviciul de duplicate intra si obtinerea de dubluri ale placutelor de inmatriculare. Facem o mica paranteza, pentru a va prezenta pachetul de inmatriculari auto pentru sectorul 3. Serviciul este disponibil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru entitati.

Pentru documentele pierdute, obtinerea de duplicate se realizeaza doar prin asumarea responsabilitatii proprietarului masinii. Aceeasi situatie se va aplica si pentru documentele auto ce au fost furate.

Cateva sfaturi pentru a obtine duplicatele actelor auto in anul 2023

Fiecare act auto ce are nevoie de duplicat, va fi recuperat printr-o serie de pasi diferiti. In cazul cartii auto, se va apela la Registrul Auto Roman. De asemeni, pentru contractul sau factura de achizitie, veti colabora cu Serviciul de Taxe si Impozite de care apartineti. In situatia certificatului sau a placutelor de inmatriculare, va trebui sa va prezentati la Directia de Inmatriculari si Permise.

Cu toate acestea, pentru fiecare proces de recuperare al unui act, se va aplica un set definit de pasi. Spre exemplu: Nu se va putea obtine un duplicat al cartii auto, daca nu exista contractul sau factura cu viza de la Taxe si Impozite.

In cazul Directiei DITL, obtinerea unui duplicat al facturii sau contractului se va realiza mult mai usor daca exista originalul cartii auto. Lista de situatii poate continua la nesfarsit.

Daca aveti timpul necesar si nervi de consumat, puteti incerca obtinerea duplicatelor auto de unul singur. In cazul in care cele doua nu exista, apelati la o companie specializata in acest sector. Persoanele pe care le veti gasi in institutii nu vor fi de mare ajutor, iar de multe ori veti ajunge sa renuntati de unul singur. Sunati la numarul de telefon afisat mai jos, pentru a rezolva problema duplicatelor auto.