Totul despre Duplicatele pentru Actele Auto ( 2024 )

Obtinerea duplicatelor auto va fi realizata in functie de tipul de document. Actele pentru care se pot realiza duplicate auto sunt urmatoarele: Cartea auto, Certificatul de Inmatriculare si Contractul ( sau Factura ) de vanzare-cumparare. Pentru fiecare dintre ele se va apela la una dintre urmatoarele institutii: Taxe si Impozite, DRPCIV sau Registrul Auto Roman. De asemeni, pentru fiecarui document se va plati o taxa.

In acest articol, veti vedea toate informatiile pentru obtinerea duplicatelor pentru actele auto. Veti afla cat este taxa pentru fiecare document dobandit si ce va trebui sa faceti, atunci cand acestea sunt pierdute.

duplicatele actelor auto

Oferim cele mai bune pachete de inmatriculari auto din Bucuresti si Ilfov si ne bazam pe un serviciu de consultanta 100% complet. Acum punem la dispozitia dumneavoastra si serviciul de Duplicate Acte Auto. Pachetul cuprinde obtinerea de dubluri ale actelor auto pentru masinile ce se afla in proprietatea dumneavoastra. Serviciul de duplicate acte auto ( din anul 2024 ) se aplica atat pentru actele pierdute, cat si pentru cele furate sau deteriorate. In randurile urmatoare, va oferim informatii complete pentru recuperararea actelor auto. Tot aici puteti apela la serviciile noastre, pentru a scuti timp si nervi consumati!

totul despre obtinerea duplicatelor auto
actele necesare pentru obtinerea duplicatelor auto

Fiecare act auto ce are nevoie de duplicat, va fi recuperat printr-o serie de pasi diferiti. In cazul cartii auto, se va apela la Registrul Auto Roman. De asemeni, pentru contractul sau factura de achizitie, veti colabora cu Serviciul de Taxe si Impozite de care apartineti. In situatia certificatului sau placutelor de inmatriculare, va trebui sa va prezentati la Directia de Inmatriculari si Permise.

acte necesare pentru obtinerea duplicatelor auto
duplicate acte auto in Bucuresti si Ilfov la Best-Inmatriculari