Servicii RAR, efectuare RAR, obtinere Carte Auto ( 2023 )

efectuare rar best inmatriculari

Pana sa explicam serviciile noastre, vom mentiona inainte de toate ce reprezinta efectuarea RAR-ului. De asemeni, va aratam cum se obtin cartea auto si certificatul de autenticitate in anul 2023. Serviciul RAR este actiunea prin care Registrul Auto Roman evalueaza starea elementelor de identificare ale autovehiculului. Procedura pentru realizarea RAR-ului a devenit tot mai complexa in anul 2023. De asemeni, setul de acte ce trebuie prezentat variaza in functie de mai multe situatii.

In urma serviciului RAR se vor identifica elementele tehnice ale masinii. Tot aici se vor stabili componentele constructive ale acesteia. Registrul va elibera cartea auto, evidentiind datele principale de identificare ale autovehiculului.

Servicii pentru efectuarea RAR-ului + informatii utile ( actualizate pentru anul 2023 )

Ca si companie de inmatriculari masini, noi realizam pentru dumneavoastra: obtinerea autenticitatii RAR, obtinerea Cartii Auto, realizarea ITP-ului si redobandirea Certificatului de Conformitate. Suntem la curent cu toate reglementarile intrate in vigoare. Din anul 2023, autovehiculele care sunt fabricate dupa anul 2018, au nevoie in mod obligatoriu de Certificatul de Conformitate. Pentru a apela la serviciile noastre, puteti suna la numarul de telefon afisat mai sus sau ne puteti contacta la adresa de mail office@best-inmatriculari.ro.

Cand avem nevoie de Certificatul de Autenticitate emis de RAR?

Certificatul RAR este obligatoriu si se realizeaza doar in momentul in care se inmatriculeaza o masina din strainatate in tara noastra. Autenticitatea RAR este necesara pentru masinile second-hand, aduse din afara Romaniei. Din anul 2023, autovehiculele care sunt produse in acelasi an, vor fi aduse doar de catre comercianti.

Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a primi certificatul de autenticitate si cartea masinii?

Pentru a primi certificatul RAR, va trebui:

  • Sa se faca o programare la Registrul Auto Roman. Programul este de Luni pana Vineri.
  • Se va merge la RAR cu masina si cu numarul de programare

Care sunt actele ce trebuie prezentate la RAR in anul 2023?

Pentru a obtine autenticitatea RAR si cartea de identitate a masinii, va trebui sa prezentati urmatoarele documente:

  • buletinul solicitantului si cererea de activitate RAR. Aici se va completa formularul cu datele utilizatorului.
  • documentele de inmatriculare din statul din care a fost achizitionata masina
  • din anul 2023, a fost adaugata si factura sau contractul de achizitie

TOT DIN ANUL 2023, PROGRAMARILE REALIZATE LA RAR NU MAI POT FI ANULATE

Noi am realizat un articol cu mai multe informatii despre acest subiect. Pe pagina Totul despre efectuarea RAR, aveti toate necunoscutele acestui procedeu ( in cazul in care doriti sa realizati RAR-ul de unul singur ), explicate cu lux de amanunt. Dar, pentru a nu va complica situatia si pentru a nu pierde multe zile din viata dumneavoastra, ar fi indicat sa ne sunati la numarul de telefon afisat mai jos.

Cum arata serviciile noastre de efectuare RAR ( in anul 2023 )?

Suntem compania ce reprezinta toate sectoarele orasului Bucuresti. Serviciul nostru de consultanta si inmatriculari auto este atat in Sectorul 2, cat si in sectoarele 1, 3, 4, 5 si 6. De asemeni, activitatea noastra se intinde pe tot judetul Ilfov. Dupa cum se realizeaza serviciul nostru de inmatriculari, la fel se pune in practica si serviciul RAR. Totul este simplu: Venim la dumneavoastra, preluam documentele, preluam masina in ziua programarii si aducem la sfarsit finalizarea procedurii.

Nu trebuie sa faceti absolut nimic in tot acest proces. Best-Inmatriculari este una dintre putinele firme de inmatriculari, ce executa servicii complete de consultanta auto in judetele Bucuresti si Ilfov. Astfel, suntem pachetul ideal pentru a realiza RAR-ul, impreuna cu intreg procesul de inmatriculare.

Va multumim!