Efectuare RAR ( pentru 2022 )

efectuare rar best inmatriculari

Inainte de a explica serviciile noastre, vom spune inainte de toate ce este autenticitatea RAR. De asemeni, va vom arata cum se realizeaza efectuarea RAR in anul 2022. Serviciul RAR este actiunea prin care Registrul Auto Roman evalueaza starea elementelor de identificare ale autovehiculului.

In urma serviciului RAR se vor identifica elementele tehnice ale masinii. Tot aici se vor stabili elementele constructive ale acesteia. Registrul va elibera certificatul de omologare evidentiind elementele principale de identificare ale masinii.

Cand se emite certificatul de autenticitate RAR?

Certificatul RAR este obligatoriu si se realizeaza doar in momentul in care se inmatriculeaza o masina din strainatate in tara noastra. Autenticitatea RAR este necesara pentru masinile second-hand, aduse din afara Romaniei. Din anul 2022, autovehiculele noi sunt aduse doar de catre comercianti.

Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a primi certificatul RAR?

Pentru a primi certificatul RAR, va trebui:

  • Sa se faca o programare la Registrul Auto Roman. Programul este de Luni pana Vineri si se va completa un formular cu datele solicitantului. In formularul respectiv se va alege data, ora si se va obtine un numar de programare.
  • Se va merge la RAR cu masina si cu numarul de programare

Care sunt actele ce trebuie prezentate la RAR?

Pentru a obtine autenticitatea RAR, va trebui ca atunci cand va prezentati, sa aveti urmatoarele acte:

  • buletinul solicitantului si cererea de activitate RAR
  • documentele de inmatriculare din statul din care a fost achizitionata masina

INCEPAND DIN ANUL 2022, PROGRAMARILE REALIZATE LA RAR NU MAI POT FI ANULATE

Cum arata serviciile noastre de efectuare RAR in anul 2022?

Orice companie de inmatriculari masini are un anumit comision pentru a realiza RAR-ul. Noi ne laudam cu faptul ca avem cel mai mic comision de pe piata, iar in afara de acest lucru…

Suntem printre putinele firme de inmatriculari auto ce ofera servicii complete in orasul Bucuresti. Astfel, suntem pachetul ideal pentru a realiza RAR-ul, impreuna cu intreg procesul de inmatriculare.

Va multumim!