Efectuare RAR

efectuare rar best inmatriculari

Inainte de a spune despre serviciile vom noastre vom spune inainte de toate ce este autenticitatea RAR. Serviciul RAR este actiunea prin care Registrul Auto Roman evalueaza starea elementelor de identificare ale autovehiculului.

In urma serviciului RAR se vor identifica elementele masinii si se vor stabili elementele constructive ale acesteia. Registrul va elibera certificatul de omologare evidentiind elementele principale de identificare ale masinii. Actul emis va arata ca sunt aceleasi ca in momentul omologarii masinii.

Cand se emite certificatul RAR?

Certificatul RAR este obligatoriu si se realizeaza doar in momentul in care se inmatriculeaza o masina din strainatate in tara noastra. Autenticitatea RAR este necesara atat pentru masinile noi, cat si pentru cele second-hand.

Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a primi certificatul RAR?

Pentru a primi certificatul RAR, va trebui sa se urmeze pasii:

  • Va trebui sa se faca o programare la Registrul Auto Roman. Programul este de Luni pana Vineri si se va completa un formular cu datele solicitantului. In formularul respectiv se va alege data, ora si se va obtine un numar de programare.
  • Se va merge la RAR cu masina si cu numarul de programare

Care sunt actele ce trebuie prezentate la RAR?

Ca sa puteti obtine autenticitatea RAR va trebui ca atunci cand va prezentati, sa aveti urmatoarele acte:

  • buletinul solicitantului si cererea de activitate RAR
  • documentele de inmatriculare din statul din care a fost achizitionata masina
  • contractul de vanzare cumparare sau factura ce atesta dreptul dumneavoastra de proprietate

Cum arata serviciile noastre de efectuare RAR?

Orice companie de inmatriculari masini are un anumit comision pentru a realiza RAR-ul. Noi ne laudam cu faptul ca avem cel mai mic comision de pe piata, iar in afara de acest lucru…

Suntem printre putinele firme de inmatriculari auto ce ofera servicii complete in orasul Bucuresti. Astfel, suntem pachetul ideal pentru a realiza RAR-ul, impreuna cu intreg procesul de inmatriculare.

Va multumim!