Inmatriculari Auto Bucuresti ( 2023 )

inmatriculari auto bucuresti

Cum decurg procedurile de inmatriculare auto in Bucuresti ( in anul 2023 )?

Procedurile de inmatriculare auto din capitala Romaniei, functioneaza la baza diferit pentru fiecare sector in parte. In fiecare sector, inregistrarea autovehiculului variaza, in functie de cerintele fiecarui sediu de Taxe si Impozite. Pe aceasta pagina vom relata atat procedurile de inregistrari si inmatriculari auto din orasul Bucuresti, specificand informatiile particulare pentru fiecare sector.

Dar, inainte de toate, va prezentam o parte din serviciile noastre de inmatriculari auto pentru capitala Romaniei, Bucuresti.

Orasul Bucuresti si inmatricularea masinii in functie de fiecare sector

Inmatricularea unei masini este dificila si da batai de cap tuturor. Asadar, indiferent daca ai domiciliul in sectorul 6 sau iti inregistrezi si inmatriculezi masina pe sectorul 2, vei avea multe informatii de aflat. Ceea ce facem noi este sa reducem timpii de asteptare pentru fiecare persoana fizica sau juridica din orasul Bucuresti. Compania Best-Inmatriculari opereaza pe piata din Bucuresti de peste 6 ani. In aceasta perioada, agentia noastra a realizat peste 2000 de inmatriculari, ce ne-a ajutat sa dobandim o experienta imensa. In afara serviciilor de inmatriculari auto, am realizat peste 500 de radieri si duplicate auto. Pe langa serviciile de inmatriculari, utilizatorii site-ului pot apela cu incredere pentru informatii. Consultanta noastra a fost si va ramane gratuita.

Pe langa consultanta gratuita, pachetele de inmatriculari auto din orasul Bucuresti se adreseaza pentru toate categoriile de clienti. De asemeni, procedurile puse la dispozitie de Best, sunt atat pentru masinile aflate la prima inmatriculare, cat si pentru autovehiculele second hand. In cadrul autoturismelor aflate la prima inregistrare, vom realiza servicii de inmatriculare auto pentru masinile aduse din afara tarii.

Informatii specifice despre serviciile de inmatriculari auto din Bucuresti

Pentru moment, agentia Best-Inmatriculari este in prezent operabila pentru toate sectoarele orasului Bucuresti. Cu toate acestea, iesim in evidenta pentru sectoarele din randurile de mai jos.

Particularitati pentru fiecare sector in serviciul de inmatriculari si inregistrari auto

In articolul de inmatriculare auto a unei masini second hand, explicam mai bine cum se inmatriculeaza o masina in orasul Bucuresti. Desi serviciul se aseamana pentru toate zonele capitalei, vor exista mici diferente pentru fiecare sector.

Pentru sectorul 1…

Pentru sectorul 1, masina va trebui inregistrata la Taxe si Impozite. Sediul central se afla in Piata Amzei. Vehiculul va putea fi inregistrat atat online pe site-ul https://www.impozitelocale1.ro/, cat si fizic. Va fi o diferenta intre cele doua proceduri: Daca dosarul va fi depus fizic, va dura cel putin 15 zile lucratoare. Tot in cazul sectorului 1, pentru inmatricularea masinilor aduse din afara tarii, va fi nevoie de un certificat de TVA. Acest document este solicitat la sediul ANAF din strada Caransebes, nr. 1.

Pentru sectorul 2…

In cadrul acestui sector, Directia de Taxe si Impozite functioneaza prin doua forme: online si fizic. Pentru varianta online, se va face doar programare, iar documentele vor fi aduse la ghiseu. Daca ati realizat programare pentru Taxe si Impozite sector 2, trebuie sa va prezentati la Piata Obor, etajul 2, vis a vis de Veranda Mall. In cazul in care nu aveti programare, va trebui sa va duceti la sediul din Bucuresti, pe soseaua Morarilor, nr. 6. Centrul ANAF din cadrul sectorului 2 se afla in acelasi punct de lucru ( atat pentru persoane fizice, cat si pentru entitati ). Acesta este pe strada C.A. Rosetti.

Pentru restul sectoarelor din Bucuresti…

In cadrul sectoarelor 3, 4, 5 si 6, Directiile de Taxe si Impozite sunt distribuite in mai multe locuri. De aceea, noi am pregatit un articol separat care descrie detalii despre fiecare institutie de taxe in parte: https://best-inmatriculari.ro/taxe-si-impozite-dgitl-bucuresti-lista-actualizata-completa/.

De asemeni, sediul Anaf pentru sectorul 3 se afla in rondul Pietei Alba-Iulia.

Acestea au fost informatiile noastre. Va multumim!