Inmatriculari auto Bucuresti ( sector 4 )

27-04-23 admin 0 comment

Va prezentam de aceasta data serviciile de inmatriculari auto pentru sectorul 4 din orasul Bucuresti. Desi activitatea noastra ruleaza fara intrerupere in acest sector din anul 2018, am decis ca la inceput de an 2023 sa punem la dispozitie o pagina separata pentru aceasta zona.

Un nou serviciu de inmatriculari auto pentru sectorul 4 | Best-Inmatriculari

In cazul inmatricularilor din aceasta zona, procesul clasic de transfer contine reprezentarea la doua autoritati: Directia de Taxe Sector 4 si Serviciul de Inmatriculari.

Etapizarea unei inmatriculari auto din sectorul 4 poate fi de foarte multe ori greoaie. Pentru o inmatriculare clasica, va trebui prima data sa inregistrati autovehiculul la serviciul de Taxe si Impozite. Dupa impunerea autoturismului, urmeaza inmatricularea propriu-zisa. Desi sunt doua proceduri ce par destul de simple, executarea celor doua actiuni poate dura destul de mult. In cazul in care nu se cunosc aceste formalitati, veti risca sa parcurgeti drumurile in zadar la institutii.

Ce aducem in plus pentru serviciul de inmatriculari din sectorul 4?

Compania noastra de inmatriculari auto din Bucuresti, a deschis la inceputul anului 2023 un nou punct de lucru pentru sectorul 4. Scopul nostru este sa eliminam problemele ce apar in domeniul inmatricularilor din capitala si nu numai. Este de recunoscut faptul ca intersectarea cu institutiile statului consuma foarte mult timp si nervi din partea cetateanului. De aceea, va sta la dispozitie agentia Best-Inmatriculari.

Chiar daca anul 2023 incepe cu un set de digitalizare in randul institutiilor, observam ca procedeul inmatricularilor auto se complica pe parcurs. Inregistrarea unei masini din cadrul sectorului 4 poate duce la un numar mai mare de 4 zile lucratoare. Best-Inmatriculari reuseste pentru aceasta zona sa reduca tot procesul de inmatriculare la doar doua zile. Cu toate acestea, sa va prezentam cu ce vine in plus compania noastra in cadrul acestui serviciu.

Deplasare gratuita catre clientii din sectorul 4

Vrem ca serviciul nostru de inmatriculari sa indeplineasca toate cerintele si sa duca la bun sfarsit toate formalitatile necesare. De aceea, facem tot posibilul ca dumneavoastra sa nu depuneti niciun fel de efort. Pentru a duce serviciul de inmatriculari la un randament optim, includem in acest pachet deplasarea catre client. Aceasta optiune este disponibila in orice sector din Bucuresti. Astfel, daca veti avea de inmatriculat o masina in sectorul 2 sau in sectorul 1, noi vom include serviciul cu deplasare in pretul pachetului de inmatriculare.

Deplasarea din sectorul 4 se va realiza atat la domiciliul utilizatorului nostru, cat si la sediul locului de munca. De asemeni, in pachetul de inmatriculari auto, vom include deplasarea pentru preluarea documentelor, cat si pentru predare.

Totul mult mai rapid la inmatricularea unei masini din sectorul 4

Dupa cum am specificat si in randurile anterioare, inregistrarea unui vehicul poate dura pana la 4 zile lucratoare. Astfel, inmatricularea masinii va mai dura inca doua zile. Best-Inmatriculari face ca toate aceste etape sa se reduca la doar doua zile lucratoare.

Ce servicii realizam pentru Bucuresti, sectorul 4?

Pe langa pachetele clasice, Best-Inmatriculari pune la dispozitie urmatoarele tipuri de servicii:

 • Contracte de vanzare cumparare auto pentru clientii din sectorul 4 ( realizarea acestui document se va putea realiza cu deplasarea la domiciliul clientului )
 • Realizam servicii de radieri auto pentru clientii din Bucuresti, sectorul 4 ( acest procedeu se va putea efectua prin scoatere din evidenta, casare sau depozitare )
 • Inmatriculari auto pentru masinile noi aflate la prima achizitie ( servicii de inmatriculari pentru masinile noi cumparate din Romania )
 • Servicii de inmatriculari pentru masinile cumparate din afara tarii ( vehicule achizitionate din Uniunea Europeana )
 • Inmatriculari pentru autoturismele achizitionate din afara Uniunii Europene ( pentru sectorul 4 acest pachet include si efectuarea vamala )
 • Obtinerea Certificatelor de Conformitate Europene ( COC-uri ) pentru masinile cumparate din afara tarii, ce au fost produse dupa anul 2018
 • Pachete pentru efectuarea RAR-ului, realizarea ITP-ului pentru masinile din strainatate si obtinerea Certificatelor de Autenticitate
 • Obtinerea duplicatelor si actualizarea documentelor auto ( pentru schimbarile de nume, sediu sau modificarea datelor tehnice ale autovehiculului )
 • Indeplinirea tuturor formalitatilor pentru inmatricularea masinilor din sectorul 4, ce se afla la final de leasing

*** Pentru toate serviciile mentionate in randurile de mai sus, deplasarea se va realiza la domiciliul sau sediul clientului Best. De asemeni, atat costul ridicarii documentelor, cat si cel al predarii acestora vor fi 100% gratuite.

Pentru ce zone din sectorul 4 ( Bucuresti ) vom realiza pachetele de consultanta si inmatriculari auto ( date actualizate pentru anul 2023 )

Desi este posibil sa omitem anumite cartiere cunoscute,… Vrem sa va mentionam dinainte ca pachetele vor fi puse la dispozitie pentru intregul sector.

 • Servicii de inmatriculari si radieri auto in cartierele Berceni si Progresul
 • Pachete de radieri, inmatriculari si duplicate auto pentru cartierul Tineretului si zona Oltenitei
 • Radieri si inmatriculari auto pentru cartierul Vacaresti si zona Timpuri Noi
 • Inmatriculari, duplicate si radieri auto pentru Cartierul Nou si regiunea Ferentari
 • Inmatricularea masinilor si servicii de radieri pentru cartierul Aparatorii Patriei

Cat de repede pot face inmatricularea de unul singur versus Best-Inmatriculari ( in sectorul 4 )?

In cazul in care nu ati mai realizat o inmatriculare pana in prezent, va trebui sa stiti ca in fiecare sector se va aplica o situatie diferita. Asadar, inmatricularea auto din sectorul 4 va fi diferita de inmatricularea din sectorul 3. Pentru o simpla transcriere ( inmatriculare vehicul second-hand cumparat din Romania ), veti realiza reprezentarea la doua institutii.

Veti incepe prima data cu incrierea de la serviciul de Taxe si Impozite Sector 4. Desi, procedura se realizeaza online, procesul poate duce pana la 4 zile lucratoare. Mai mult de atat, va trebui sa stiti ce sa completati si unde sa trimiteti documentele pentru ca procesul de inscriere sa fie finalizat. Dupa aceasta etapa, va trebui sa va prezentati la Serviciul de Inmatriculari. Va fi necesar sa stiti cand si cum va trebui sa ajungeti la serviciul DRPCIV, pentru a nu fi necesare doua drumuri.

Compania noastra de inmatriculari auto va fi finaliza transcrierea masinii dumneavoastra in doar doua zile lucratoare.

Va multumim!Leave a reply