Inmatriculari auto Bucuresti ( sector 5 )

02-05-23 admin 0 comment

Sectorul 5 are de aceasta data un nou punct de lucru pentru inmatricularea masinilor. Serviciul de inmatriculari din aceasta zona este de foarte multe ori greoi si dificil pentru fiecare cetatean in parte. Indiferent daca este sa discutam despre inregistrarea unui vehicul sau despre inmatricularea propriu-zisa, va fi necesara rabdarea si cercetarea. Chiar daca acest procedeu ar trebui sa se realizeze extrem de rapid, institutiile care proceseaza informatiile auto din sectorul 5 fac ca acest serviciu sa intarzie extrem de mult.

Ce facem noi ca agentie de inmatriculari auto este sa scurtam toata aceasta procedura. Scopul nostru este sa eliminam cat mai mult timp pierdut din partea cetateanului. Pentru acest sector, noi reusim sa scurtam timpul de inregistrare la numai doua zile. De regula, acest proces ( fara interventia noastra ) se va intinde pentru 45 de zile lucratoare. Desi pare o anomalie totala acest timp pierdut; el se aplica pentru fiecare cetatean si entitate juridica din sectorul 5. Mai mult de atat, avem posibilitatea de a scurta si perioada pentru inmatricularea propriu-zisa. Daca Best-Inmatriculari va prelua dosarul dumneavoastra, acest timp va fi scurtat la doar o singura zi lucratoare.

Asadar, timpul total pentru inmatricularea autoturismului in sectorul 5 se va limita la doar 3 zile. Vedeti mai departe, ce servicii mai sunt realizate de agentia noastra pentru aceasta zona. Cititi mai departe!

Pachete de inmatriculari si consultanta auto realizate pentru clientii din sectorul 5 ( informatii actualizate pentru 2023 )

Pentru sectorul 5, punem la dispozitie un pachet complet de consultanta auto. Pe langa serviciile clasice de inmatriculari ( transferuri ) realizate de compania noastra, oferim posibilitatea de a efectua radieri, duplicate, vanzari, etc.

servicii de consultanta si inmatriculari auto pentru Bucuresti sectorul 5

In randurile ce urmeaza, va expunem intreaga lista de servicii realizate pentru acest sector.

Servicii de consultanta auto puse la dispozitie de Best-Inmatriculari pentru sectorul 5

 • inmatriculari auto clasice ( transferuri ) pentru cetatenii si persoanele juridice din sectorul 5
 • inmatriculari pentru masinile aduse din afara Uniunii Europene ( incluzand serviciile vamale )
 • inmatricularea masinilor cumparate din afara tarii ( pentru vehiculele aduse din Uniunea Europeana )
 • pachete de radieri auto pentru autoturimele inregistrate in sectorul 5 ( prin dezmembrare, depozitare sau programul RABLA )
 • scoateri din evidenta prin vanzarea autoturismului din sectorul 5
 • realizarea contractului de vanzare cumparare auto pentru clientii din acest sector cu deplasarea la domiciliu
 • obtinerea Certificatului de Conformitate European pentru vehiculele ce au fost fabricate dupa anul 2018
 • efectuarea serviciilor RAR si obtinerea Certificatului de Autenticitate
 • inregistrarea vehiculelor la Sediul de Taxe si Impozite din sectorul 5, precum si alte proceduri ce implica aceasta institutie

Pe langa serviciile mentionate de noi mai sus, vom realiza in perioada urmatoare un sistem de inteligenta artificiala. Acesta se va adresa atat clientilor din sectorul 5, ajutand totodata si utilizatorii din alte localitati. Astfel, veti putea usura procedeul de inmatriculare si radiere in doar cativa pasi simpli.

Un nou sistem de Inteligenta Artificiala pentru inmatricularea masinilor ( in sectorul 5 )

Dupa cum am mentionat si in randurile de mai sus, serviciile de inmatriculari, radieri si duplicate auto vor beneficia de un sistem online artificial. Prin acest program, vor inmatricula cetatenii din sectorul 3 sau 2, cat si posesorii de autovehicule din sectorul 5.

Soft-ul va completa formularele in locul dumneavoastra si va inregistra vehiculele, daca Instutitia de Taxe Locale va permite acest procedeu. El va functiona la inceput pentru judetele Bucuresti si Ilfov, urmand ca pe viitor platforma sa fie extinsa in toata tara.

Best-Inmatriculari va implementa pentru inceput acest sistem in sectoarele 1,3,4,5 si 6. Pe viitor, acest soft va fi diponibil pentru inmatricularile auto din sectorul 2, cat si pentru restul localitatilor din judetul Ilfov.

Acum ca am prezentat sistemul de inteligenta artificiala pentru inmatricularile si serviciile de consultanta auto din sectorul 5,… Vom trece mai departe pentru a vedea…

Zonele si cartierele din sectorul 5 pentru care realizam pachetele de inmatriculari si consultanta auto

Desi este posibil sa omitem anumite zone, vom vedea care sunt cartierele pentru care inmatriculam masini in Bucuresti, sectorul 5:

 • inmatriculari si radieri pentru Bucuresti, sectorul 5 in cartierele Odai si Pucheni
 • servicii de consultanta si inmatriculari auto pentru cartierul Rahova si zona Salaj
 • pachete de inmatriculari pentru cartierul Ferentari si zona Eroii Revolutiei
 • radieri si inmatriculari auto pentru zona Progresul, Prelungirea Ghencea si cartierul Sebastian
 • servicii de inmatriculari masini si duplicate pentru zona Antiaeriana si cartierul Cotroceni

Cu ce iese in evidenta compania Best-Inmatriculari in sectorul 5?

Doua caracteristici ne ajuta sa iesim in evidenta, fata de restul agentiilor din acest sector: rapiditate si deplasarea gratuita.

Mai putin timp de asteptat pentru inmatricularea masinii din sectorul 5

Pentru a inmatricula o masina la DRPCIV, va trebui sa asteptati chiar si 45 de zile pentru procesarea dosarului. Prin agentia noastra, totul va decurge extrem de rapid, iar tot procesul se va reduce la doar 3 zile lucratoare. Majoritatea companiilor de inmatriculari din sectorul 5 promit o durata de 7 zile. Cu toate acestea, noi reusim sa reducem acest proces la numai 3 zile lucratoare.

Deplasarea gratuita atat la ridicare, cat si la primire

Vrem sa beneficiati de acest serviciu intr-o modalitate cat mai convenabila. Vrem ca dumneavoastra sa nu faceti niciun drum in realizarea inmatricularii. De aceea, Best-Inmatriculari va realiza orice deplasare pentru dumneavoastra. Compania noastra de inmatriculari auto va veni la atat la ridicarea documentelor, cat si la predare.

Toate aceste deplasari vor fi 100% gratuite. De asemeni, tarifele pot fi gasite in lista noastra de oferte si vor fi adaptate in functie de fiecare situatie in parte.

Am vrut prin aceasta pagina sa enumeram lista de tarife pentru serviciile de inmatriculari si consultanta auto din sectorul 5. De asemeni, am dorit totodata sa va prezentam sistemul de Inteligenta Artificiala, ce va fi pus la dispozitie in viitorul apropiat.

Pentru ca suntem la sfarsitul acestui articol, vrem sa va prezentam cateva informatii despre pachetele de inmatriculari auto din sectorul 4. Serviciul de consultanta este nou pentru acest sector si include servicii de radieri, duplicate si actualizare acte auto.

Va multumim!Leave a reply