Inmatriculari auto Bucuresti ( sector 6 )

08-05-23 admin 0 comment

Best-Inmatriculari deschide la inceputul anului 2023 un nou punct de lucru in sectorul 6. Chiar daca este sa discutam despre inmatricularea unei masini pentru o persoana fizica sau entitate juridica,… stim cu totii ca acest procedeu solicita foarte mult timp din partea tuturor. Mai mult, este necesar sa cunosti date despre acest proces, pentru a duce inmatricularea auto la bun sfarsit. Agentia noastra scurteaza acest timp si elimina toti nervii consumati in fata institutiilor.

In sectorul 6 Bucuresti, inmatricularea unei masini poate duce la o perioada de operare de 30 de zile lucratoare. In aceasta zona sunt 3 centre DITL, iar fiecare dintre ele apartin doar anumitor strazi din acest sector. Astfel, orice cetatean va trebui sa stie unde este arondat, pentru a putea realiza inregistrarea si ulterior inmatricularea auto. Pentru a efectua aceasta procedura fara probleme, va trebui sa va inarmati cu foarte multe informatii. De asemeni, puteti simplifica acest proces, apeland la serviciile noastre de inmatriculari masini.

Best-Inmatriculari cu servicii de consultanta si inmatriculari auto pentru Bucuresti, sectorul 6

In ceea ce priveste serviciul de inmatriculare auto, trebuie sa stiti in ce tip de proces va incadrati. Spre exemplu: La inmatricularea unei masini aduse din afara tarii, se va realiza un set diferit de pasi. Chiar si pentru o simpla transcriere, va fi necesar sa stiti la ce institutie DITL sa apelati si ce acte vor fi necesare. Regula Dosarului Complet se aplica atat pentru sectorul 6, cat si pentru orice alta zona in parte din orasul Bucuresti.

Spre deosebire de inmatricularile pentru sectorul 5, cele din 6 se vor realiza mult mai rapid in situatia persoanelor fizice. De asemeni, in cadrul inscrierilor auto pentru entitati, situatia sta la polul opus. In randurile urmatoare vom expune toate pachetele de consultanta auto pe care Best-Inmatriculari le realizeaza pentru sectorul 6.

Ce servicii realizam pentru sectorul 6?

Pe langa pachetele de inmatriculari clasice realizate de agentia noastra de consultanta auto, punem la dispozitie pentru sectorul 6 urmatoarele tipuri de servicii:

 • radierea masinilor pentru export ( atat pentru entitati, cat si pentru persoanele fizice din sectorul 6 )
 • inmatricularile auto pentru masinile aduse din strainatate ( vehicule cumparate din Uniunea Europeana )
 • inmatriculari si efectuari vamale pentru masinile aduse din afara Uniunii Europene )
 • radieri auto prin dezmembrare sau depozitare pentru clientii din sectorul 6
 • efectuarea serviciului RAR si obtinerea Certificatelor de Confirmitate Europene
 • redactarea contractului de vanzare cumparare auto, cu posibilitatea de a fi livrat clientilor din sectorul 6
 • inregistrarea masinilor la serviciul de Taxe si Impozite Sector 6, precum si realizarea procedurilor auto ce implica aceasta institutie

Inmatriculari auto in sectorul 6 pentru persoane fizice si entitati ( informatii actualizate pentru anul 2023 )

Daca in cazul persoanelor fizice procedura de inmatriculare auto pentru sectorul 6 este mai simpla; referitor la entitati totul devine destul de complicat. Este nevoie de realizarea unui cont online pe platforma ConnectX. De asemeni, va trebui sa obtineti aprobari din partea DGITL 6.

In functie de procedura respectiva, va trebui sa stiti ce fel de documente vor fi necesare. Spre exemplu, pentru anumite tipuri de inmatriculari auto este nevoie de traducerea facturilor sau a actelor de inmatriculare straine. In functie de tipul de inmatriculare, va fi necesara obtinerea Certificatului de TVA. Acest act se obtine de la sediul ANAF 6 si se solicita pentru orice vehicul cumparat din Uniunea Europeana.

Toate aceste formalitati sunt necesare pentru orice tip de inregistrare si inmatriculare. Acum ca explicat o parte din procedurile de inmatriculare auto ale acestui sector, vom trece mai departe pentru a vedea zonele si cartierele in care agentia noastra isi executa serviciile.

Pentru ce cartiere din sectorul 6 realizam servicii de inmatriculari si consultanta auto?

 • pachete de inmatriculari si radieri auto pentru cartierele Crangasi si Belvedere
 • servicii de radieri, duplicate si inmatriculari auto pentru zona Regie si cartierul Militari
 • radieri, inregistrari si inmatriculari pentru cartierul Giulesti si Drumul Taberei
 • Inmatriculari, radieri si duplicate pentru Prelungirea Ghencea si cartierul Cotroceni
 • servicii de inmatriculari, radieri si duplicate auto pentru zona Preciziei si Valea Oltului

Desi este posibil sa nu fi mentionat anumite zone din sectorul 6, dorim sa specificam faptul ca serviciile noastre de consultanta sunt dipsonibile pentru intreaga arie.

Ce aducem diferit fata de alte agentii de inmatriculari si consultanta auto din sectorul 6?

In domeniul inmatricularilor auto vor fi doua calitati esentiale ce vor iesi in evidenta in fata clientului. Acestea sunt deplasarea catre utilizator si un timp cat mai scurt pentru efectuarea inmatricularii. Ambele elemente aduc un plus urias agentiei de inmatriculari auto.

Best-Inmatriculari pluseaza cu rapiditate si deplasarea gratuita catre clientul din sectorul 6

Deplasarea este gratuita catre fiecare utilizator al acestui serviciu. Regula se aplica pentru toti cetatenii din sectorul 6 ( indiferent daca sunteti persoana fizica sau reprezentati o entitate juridica ). Astfel, Best-Inmatriculari a decis ca deplasarea sa fie gratuit pentru toti clientii din acest sector.

Deplasare gratuita atat la ridicare, cat si la predare

Agentia noastra doreste ca pachetele de inmatriculari si consultanta auto sa fie cat mai utile pentru utilizator. De aceea, trebuie sa includem deplasarea gratuita catre client. Pentru a putea optimiza acest serviciu la un nivel cat mai ridicat, dorim ca dumneavoastra sa nu faceti niciun drum.

Astfel, un agent va veni la inceput pentru ridicarea dosarului, iar la predare tot Best-Inmatriculari se va deplasa catre locatia dumneavoastra din sectorul 6. Atat drumul pentru ridicare, cat si cel de predare vor fi realizate gratuit.

Un timp mult mai scurt pentru realizarea inmatricularii auto

O mare problema pentru inmatricularea unei masini pentru sectorul 6, este timpul foarte lung de procesare al dosarului. Best-Inmatriculari scurteaza acest timp la doar cateva zile lucratoare. Spre exemplu: Pentru o simpla transcriere, perioada de procesare este de 4 zile lucratoare.

Am dorit pe aceasta pagina sa va prezentam serviciile noastre de consultanta si inmatriculari auto pentru sectorul 6. Toate datele sunt actualizate pentru anul 2023.

Va multumim!Leave a reply