Inmatriculari auto in judetul Buzau

03-08-23 admin 2 comments

Best-Inmatriculari isi extinde serviciile de consultanta in acte auto, inmatriculari, radieri, duplicate auto si efectuari RAR in judetul Buzau. Pachetul este disponibil pentru toti cetatenii din municipiul Buzau, cat si pentru cei care au domiciliul in restul localitatilor din interiorul judetului. In randurile urmatoare, oferim mai multe detalii despre serviciile realizate pentru aceasta zona.

Judetul Buzau – Inmatriculari masini, radieri, duplicate auto, efectuari RAR, etc

Serviciile de inmatriculari auto puse la dispozitie de compania noastra, elimina statul la cozi si bataile de cap. In cadrul pachetelor de consultanta in acte auto, eliminam orice implicare din partea dumneavoastra. Pentru a duce un dosar de inmatriculare auto la bun sfarsit, sunt necesare foarte multe informatii si va trebui sa va innarmati cu multa rabdare. Din pacate, acest exemplu se aplica si pentru restul proceselor de radiere sau duplicate auto.

In randurile urmatoare, va enumeram toate serviciile realizate de Best-Inmatriculari pentru judetul Buzau. Vedeti pe langa pachetele de inmatriculari auto, cum arata procesele de radieri, duplicate, actualizari si efectuari RAR pentru aceasta zona.

Servicii de radieri auto pentru judetul Buzau

Pentru orasul Buzau si localitatile din cadrul acestui judet, procesul de radiere auto se va realiza prin reprezentarea la 3 institutii:

Prezenta la aceste entitati este obligatorie, pentru a duce procedura de radiere auto la bun-sfarsit. La fiecare institutie in parte va fi prezentat un set nou de acte auto. Ceea ce trebuie sa se constate la final este ca: Masina a fost radiata din proprietatea dumneavoastra. In acest fel, autovehiculul nu va mai fi pe numele dumneavoastra, iar plata impozitului auto va fi anulata in totalitate.

Ce face Best-Inmatriculari pentru procedurile de radieri auto din judetul Buzau?

In cazul radierilor auto din judetul Buzau, va trebui doar: sa ne predati actele auto. Noi vom veni la dumneavoastra si vom prelua dosarul cu documente. Vom aranja intregul set de acte pentru fiecare institutie in parte si ne vom prezenta pentru anularea masinii din proprietatea dumneavoastra de pe orice lista in care aceasta este prezenta. Best-Inmatriculari se va prezenta la Directia de Taxe si Impozite de care apartineti, pentru a scoate masina de pe ROL.

Vom anula cartea auto din baza de date a Registrului Auto Roman, iar la sfarsit vom finaliza procesul prin prezentarea dosarului la Directia de Inmatriculari si Permise Buzau.

Pachete de inmatriculari auto pentru judetul Buzau

La inmatricularea unei masinii veti avea nevoie de foarte multe informatii. Mai mult de atat, procedura de inmatriculare auto va fi diferita in functie de mai multe situatii. Va conta pentru acest proces de unde a fost cumparata masina ce urmeaza a fi inmatriculata. De asemeni, setul de acte se va schimba in functie de tipul de entitate pe care se inmatriculeaza ( persoana fizica sau firma ). Este foarte important anul in care vehiculul ce va fi inmatriculat a fost fabricat. Spre exemplu: Pentru masinile mai noi de anul 2018, Registrul Auto Roman solicita un nou document ( Certificatul de Conformitate European ).

Serviciul de inmatriculare pentru judetul Buzau poate ocupa foarte mult timp. Pentru transcrierile auto, o persoana petrece in medie 3 zile lucratoare pentru a duce procesul de inmatriculare la bun sfarsit. In cazul unei masini aduse din Uniunea Europeana, aceasta perioada se poate prelungi pana la 3 luni. Masinile aduse din afara tarii au timpul de inmatriculare auto destul de mare. Din pacate, aceasta perioada se aplica pentru toate localitatile din judetul Buzau.

Ce ofera Best-Inmatriculari pentru serviciile de inmatriculari auto din orasul Buzau?

Compania noastra Best-Inmatriculari, scurteaza timpul de inmatriculare auto la doar cateva zile. De asemeni, in cazul inmatricularilor pentru masinile din afara Romaniei, serviciul va fi limitat la doua saptamani. Mai mult de atat, este important faptul ca: TOATE DRUMURILE VOR FI REALIZATE DE NOI. Dumneavoastra nu veti avea niciun fel de implicare.

Noi vom veni la dumneavoastra pentru ridicarea documentelor si tot noi le vom aduce la sediul sau locatia in care sunteti. Nu veti avea niciun drum de realizat, iar singura implicare din partea dumneavoastra, va fi intalnirea cu noi.

Serviciul de duplicate acte auto pentru judetul Buzau

Desi regretam cu totii cand apar astfel de situatii, realizarea duplicatelor pentru actele auto pot consuma foarte mult timp. Aceasta procedura este necesara, atunci cand se ratacesc actele auto ale vehiculului aflat in proprietate. Cu toate acestea, pentru fiecare tip de act va fi necesara o procedura diferita. In cazul judetului Buzau, pentru pierderea cartii auto trebuie sa ne prezentam la Registrul auto Roman. Aceasta institutie se va ocupa de realizarea duplicatului de carte. Pentru situatia certificatului de inmatriculare auto, este necesara declararea pierderii la Directia de Permise si Inmatriculari Buzau.

Pentru fiecare act auto ratacit, va fi necesara prezenta la una sau mai multe institutii. In cazul fiecarei entitati, va trebui pregatit un set diferit de documente.

Ce ofera Best-Inmatriculari in cadrul serviciului de duplicate acte auto?

Noi simplificam acest serviciu in totalitate. Recuperam fiecare act auto pierdut si ne vom prezenta la fiecare institutie in parte. Vom face posibila recuperarea documentelor auto, fara niciun fel de efort din partea clientului.

Actualizarea actelor auto de catre Best-Inmatriculari Buzau

Pentru judetul Buzau, actele auto se actualizeaza atunci cand:

 • se modifica adresa din domiciliu
 • se modifica numele persoanei ce detine autovehiculul
 • se modifica date din caroseria masinii

In toate aceste situatii, va fi nevoie de actualizarea documentelor auto. Pentru fiecare procedura in parte, se va aplica un nou set de procese. Spre exemplu: Daca v-ati mutat domiciliul din Maracineni in orasul Buzau, va fi necesara actualizarea tuturor documentelor auto. Pentru a duce la sfarsit exemplul de mai sus, este necesar sa va prezentati la urmatoarele institutii: DITL Maracineni, Taxe si Impozite Buzau si Directia de Inmatriculari Buzau.

Va scapam de drumuri si batai de cap la actualizarea actelor auto pe raza judetului Buzau

Best-Inmatriculari va stii tot ce trebuie facut in oricare dintre aceste situatii. Indiferent de numarul de drumuri de realizate pentru transferurile auto, noi vom face fata oricaror provocari. Pentru transferurile si actualizarile de documente auto din orasul Buzau, Best-Inmatriculari va fi solutia pentru dumneavoastra. In cazul actualizarilor de acte auto vor fi foarte multe batai de cap.

Din pacate, puteti ajunge sa va incurcati cu foarte multe situatii neplacute si veti intampina foarte multe probleme pe parcurs.

Agentia noastra de inmatriculari si consultanta in acte auto are de aceasta data un nou punct de lucru in judetul Buzau. Vom duce la capat orice proces, pentru ca dumneavoastra sa eliminati stresul si bataile de cap.Discussion

 • Ivan Catalin

  Salut,
  Am achiziționat o masina de la o firmă din Franta in valoare de 17000 euro, eu fiind persoana fizica. Am primit un certificat de cession si o factura care nu arată că din suma respectivă se oprește TVA. Asta inseamna ca eu o sa trebuiască sa plătesc TVA la suma de 17000 euro.

  03-08-23 Reply
  • admin

   Nu se plateste Tva-ul in aceasta situatie

   03-08-23 Reply

Leave a reply