Inmatriculari Auto ( 2022 )

serviciul de inmatriculari auto best inmatriculari

Serviciile noastre de inmatriculari auto sunt disponibile in orasul Bucuresti si judetul Ilfov. Mai jos vom enumera pasii pentru inmatricularea auto in cateva detalii, dupa care vom elabora serviciul. Datele din randurile de mai jos, sunt actualizate pentru anul 2022.

  • Se ridica documentele de inmatriculare auto de la locatia dumneavoastra
  • Se realizeaza procura sau delegatia pentru imputernicire
  • Se intocmesc actele necesare pentru inmatricularea auto propriu-zisa
  • Se inscrie masina in evidentele DITL
  • Se vor plati taxele aferente: taxa de talon, placute de inmatriculare, etc
  • Se va depune dosarul/ se vor ridica placutele/ se vor ridica actele de inmatriculare de la DRPCIV
  • Documentele de inmatriculare auto vor fi aduse la locatia dumneavoastra

Stiati ca: Timpul mediu pentru a inmatricula o masina in Romania, in anul 2022 este de 29 de ore

Timpul mediu pentru a inmatricula o masina in Romania a fost de 7 ore impartit pe doua zile lucratoare. In momentul de fata aveti de petrecut timpul intre doua drumuri: Cel catre taxe si impozite si cel catre DRPCIV. Acum, acest timp pus la dispozitie de catre cetatean pentru a inmatricula masina a ajuns la 29 de ore.

Timpul in care introduceti dosarul la DRPCIV este de 10 ore. Acesta este urmat de alte 19 ore ( timpul petrecut la Taxe si Impozite ). In cazul in care veti dori sa inmatriculati autovehiculul de unul singur… Noi am pregatit pentru dumneavoastra pasii pe care ii vom realiza la inmatricularea auto.

Mai jos veti gasi pasii pentru pentru procesul de inmatriculare auto enumerat mai devreme ( cu date actualizate pentru anul 2022 ):

Realizam consultanta inainte de inmatricularea auto propriu-zisa

Facem tot posibilul pentru ca dumneavoastra sa primiti toate actele necesare din partea vanzatorului. Putem oferi consultanta in ceea ce priveste redactarea contractului de vanzare cumparare. De asemeni calculam totalul taxelor auto ce ar trebui achitate pentru a inmatricula ulterior masina.

Tot in serviciul de inmatriculare auto includem si asistenta RAR

Serviciul RAR il putem face atat noi singuri cat si impreuna cu dumneavoastra. In situatia in care doriti sa faceti serviciul RAR de unul singur va putem oferi consultanta necesara. Serviciul RAR pentru efectuarea omologarii nu se aplica la toate tipurile de inmatriculari auto. Aceasta se realizeaza pentru masinile aflate la prima inmatriculare in Romania. Va putem oferi toate informatiile necesare la telefon…

Al treilea pas il reprezinta partea de taxe si impozite

Ne prezentam la administratia financiara pentru a obtine decizia in ceea ce priveste introducere masinii pe numele dumneavoastra. Acesta va trebuie realizat la administrația financiara de care apartineti. Vom inscrie masina la administratia publica locala pentru a plati impozitul aferent masinii dumneavoastra.

De asemeni in funcție de alte situatii, vom achita in numele dumneavoastra celelalte taxe. In functie de fiecare caz, taxele și procedurile vor diferi intre ele. Mai jos veti vedea o lista cu fiecare tip de inmatriculare in parte.

Vom depune dosarul de inmatriculare la serviciul DRPCIV

Serviciul de inmatriculari auto se va incheia prin ridicarea si predarea actelor masinii impreuna cu placutele de inmatriculare. In ultima instanta, actele vor fi predate catre dumneavoastra.