Inmatriculari Auto ( 2019 )

serviciul de inmatriculari auto best inmatriculari

Serviciile noastre de inmatriculari auto sunt disponibile in orasul Bucuresti si judetul Ilfov. Mai jos vom enumera pasii pentru inmatricularea auto in cateva detalii, dupa care vom elabora serviciul:

  • Se ridica documentele de inmatriculare auto de la locatia dumneavoastra
  • Se realizeaza procura sau delegatia pentru imputernicire
  • Se intocmesc actele necesare pentru inmatricularea auto propriu-zisa
  • Se inscrie masina in evidenta DITL
  • Se vor plati taxele aferente: taxa talon, placute de inmatriculare, etc
  • Se va depune dosarul/ se vor ridica placutele/ se vor ridica actele de inmatriculare de la DRPCIV
  • Documentele de inmatriculare auto vor fi aduse la locatia dumneavoastra

Stiati ca timpul mediu pentru a inmatricula o masina din Romania este de…

Timpul mediu pentru a inmatricula o masina din Romania este 7 ore impartit pe doua zile lucratoare. In momentul de fata aveti de petrecut timpul intre doua drumuri: Cel catre taxe si impozite si cel catre DRPCIV.

Timpul in care introduceri dosarul la DRPCIV este de 3.5 ore, urmat de alte 3 ore timpul petrecut la Taxe si Impozite. Am pregatit pentru dumneavoastra pasii pe care ii vom realiza la inmatricularea auto.

Mai jos veti gasi mai detaliat pasii pentru inmatricularea auto enumerata mai devreme:

Realizam consultanta inainte de inmatricularea auto propriu-zisa

Facem tot posibilul pentru ca dumneavoastra sa primiti toate actele necesare din partea vanzatorului. Putem oferi consultanta in ceea ce priveste redactarea contractului de vanzare cumparare. De asemeni calculam totalul taxelor auto ce ar trebui achitate pentru a inmatricula ulterior masina.

Tot in serviciul de inmatriculare auto includem si asistenta RAR

Serviciul RAR il putem face atat noi singuri cat si impreuna cu dumneavoastra. In situatia in care doriti sa faceti serviciul RAR de unul singur va putem oferi consultanta necesara. Serviciul RAR pentru efectuarea omologarii nu se aplica la toate tipurile de inmatriculari auto. Aceasta se realizeaza pentru masinile aflate la prima inmatriculare in Romania. Ea este necesara pentru a se emite cartea de identitate a masinii.

Al treilea pas il reprezinta partea de taxe si impozite

Ne prezentam la administratia financiara pentru a obtine decizia in ceea ce priveste introducere masinii pe numele dumneavoastra. Acesta va trebuie realizat la administrația financiara de care apartineti. Vom inscrie masina la administratia publica locala pentru a plati impozitul aferent masinii dumneavoastra.

De asemeni in funcție de alte situatii vom achita in numele dumneavoastra celelalte taxe. In functie de fiecare caz in parte, taxele și procedurile vor diferi intre ele. Mai jos veti vedea o lista cu fiecare tip de inmatriculare in parte.

Vom depune dosarul de inmatriculare la serviciul de inmatriculari auto

Serviciul de inmatriculari auto se va incheia prin ridicarea si predarea actelor masinii impreuna cu placutele de inmatriculare. In ultima instanta, actele vor fi predate catre dumneavoastra.