Inregistrare auto | Luare in evidenta | Fiscal auto ( sector 4 ) | Online

19-05-23 admin 0 comment

Best-Inmatriculari pune de aceasta data la dispozitie serviciul de inregistrare ( luare in evidenta ) pentru autoturismele recent achizitionate de dumneavoastra. Pe langa luarea in evidenta a autovehiculelor, aveti ocazia de a accesa pachete de radiere auto si actualizare de date pentru vehiculele aflate in posesia dumneavoastra. Totul este online si se realizeaza in doar doua zile lucratoare. Nu trebuie decat sa intrati in legatura cu noi pe numarul de whatsapp afisat mai jos, iar noi vom ocupa de lucrarea dumneavoastra.

inregistrari radieri transferuri auto online pentru bucuresti sector 4

In randurile urmatoare, va enumeram serviciile pe care le realizam pentru clientii nostri din sectorul 4 Bucuresti.

Luare in evidenta Sector 4 | Radiere auto DGITL Sector 4 | Transfer auto Sector 4 | Online

Cum vor decurge procedurile de inregistrare pe ROL, radiere sau transfer auto ( explicatie )?

Totul se realizeaza destul de simplu. Va trebui sa incarcati pe numarul de whatsapp afisat mai jos, toate documentele solicitate,… iar noi vom realiza procedura in locul dumneavoastra. In cel mult doua zile lucratoare, veti primi rezolvarea solicitarii.

Inscrierea si radierea auto va fi realizata in cel mult doua zile lucratoare. Singura procedura care se prelungeste pe o perioada mai mare este transferul auto.

Inregistrare auto | Luare in evidenta | Inregistrare pe Rol vehicul

inregistreaza autovehiculul online pentru sectorul 4

Pentru procedura de inscriere auto, totul va decurge destul de simplu. Documentele vor fi uploadate ( incarcate ) pe whatsapp, iar noi ne vom ocupa de inregistrarea masinii pe numele dumneavoastra. Punerea pe ROL va fi realizata in cel mult doua zile lucratoare.

Comunicarea se va realiza pe WhatsApp, iar procesul de inregistrare auto pentru sectorul 4 va avea costul de 50 de Ron. Pretul se aplica atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Daca realizati acest proces de unul singur, trebuie sa stiti ca inregistrarea masinii va trebui realizata in curs de 30 de zile de la data achizitiei. De asemeni, inmatricularea auto trebuie finalizata in cel mult 90 de zile. Platforma din Sectorul 4 destinata Taxelor si Impozitelor este foarte elaborata si poate incurca foarte multi cetateni. De aceea, noi simplificam procedura de inregistrare auto. Totul prin intermediul numarului de whatsapp afisat mai jos.

numar whatsapp pentru sectorul 4 inregistrari radieri transferuri auto

Radierea auto ( scoaterea din evidentele fiscale ) pentru Bucuresti, sectorul 4 | online

radieri auto online pentru sectorul 4 bucuresti

La fel ca procedura de inscriere auto, radierea sau scoaterea masinii din evidentele fiscale se va realiza extrem de rapid. De obicei, radierea auto pentru poate duce la un numar de 30 de zile lucratoare. Cu toate acestea, noi reusim sa scurtam acest proces la doar doua zile.

Comunicarea se va realiza la fel ca in cazul inregistrarii auto. Actele se vor incarca pe whatsapp, iar restul discutiei se va realiza direct prin intermediul acestui program. Documentele de radiere vor trebui incarcate prin poze simple, iar serviciul va avea costul de 50 de Ron ( la fel ca si in pachetul de inregistrare ).

numar whatsapp pentru sectorul 4 inregistrari radieri transferuri auto

Transferul auto catre sectorul 4 | totul va fi realizat online

transfer auto online pentru sectorul 4 bucuresti

Procedura de transfer auto este singura care se extinde pe o perioada de 10 zile lucratoare. Din pacate, nu avem cu sa scurtam mai mult din acest numar de zile, din cauza infrastructurii slabe de comunicare intre centrele DGITL. Tinand cont ca pocesul de transfer auto catre ( si de la ) sectorul 4 se extinde pe o perioada de 45 de zile, reusim sa finalizam transferul intr-un timp destul de scurt.

Transferul auto pentru sectorul 4 se realizeaza la fel ca si procedurile anterioare: pe whatsapp. In aceasta situatie va trebui sa aveti o noua adresa pentru transferul auto, iar aceasta este necesar sa se regaseasca in documentul de identitate.

numar whatsapp pentru sectorul 4 inregistrari radieri transferuri auto

Merita serviciul de inregistrare / radiere / transfer auto realizat prin Best-Inmatriculari?

Metoda prin care va decurge acest serviciu este doar online. Nu va trebui decat sa avem actele auto primite pe Whatsapp, iar noi ne vom ocupa de restul procedurii. Totul decurge extrem de rapid, scapandu-va totodata de povara acestor procese.

Pretul pentru fiecare va fi de 50 de Ron, iar plata se va realiza o data ce avem documentele promise pentru dumneavoastra.

Pentru a apela la serviciile noastre, nu va trebui decat sa intrati in contact cu firma noastra. Deocamdata serviciile online de inscriere auto, radiere si transfer sunt disponibile doar pentru sectorul 4. Pe viitor, vom incerca sa punem in aplicare aceleasi servicii si pentru restul sectoarelor.

Vrem sa va lasam deocamdata la dispozitie serviciul online de inscrieri / radieri si transferuri auto pentru sectorul 4. Eliminati bataia de cap si intrati in contact cu agentia noastra.Leave a reply