Parerile Clientilor

Testimoniale

Best-Inmatriculari

Nae Silviu – testimonial pentru Best-Inmatriculari

Eu ma ocup in momentul de fata cu vanzarea autovehiculelor. De foarte multe ori clientii mei doresc sa le fie inmatriculata masina de o terta persoana. Pana acum doua saptamani ma ocupam eu personal pentru a inmatricula masinile. Era foarte mult de munca, dar pentru a incerca sa imi pastrez clientul eram nevoit sa o fac. Am apelat la echipa best-inmatriculari, pentru a scapa de aceasta corvoada. Totul decurge impecabil, iar in momentul de fata nu mai trebuie sa ma ocup decat de vanzarea masinilor. Bafta baieti!

Maria Stroescu – testimonial la Best-Inmatriculari.ro

Nu stiam ca este asa de dificil sa inmatriculezi o masina. Se pare ca inmatriculare auto da tuturor batai de cap. Am incercat de una singura sa inmatriculez masina si a iesit o adevarata fabula. A trebuit sa imbin timpul de zi cu zi cu munca si statul la cozi. Nici la munca nu am ajuns in timp util si nici nu am reusit sa inmatriculez masina. Mai aveam decat 20 de zile pana cand imi expirau actele. Am apelat la echipa best-inmatriculari si totul a decurs impecabil. Se pare ca fiecare are meseria lui si este bine ca noi sa ne-o pastram pe noastra!

Ioana Bratosin – testimonial pentru site-ul nostru de inmatriculari auto

Le multumesc echipei best-inmatriculari pentru profesionalismul de care au dat dovada. Totul a decurs extrem de rapid. Am incercat singura de la inceput sa realizez inmatricularea masinii mele si mi-am seama de cate impedimente pot sa dau. Probabil, daca as fi incercat de una singura tot procesul ar fi durat mult mai mult. Am gasit firma best inmatriculari pe internet, pentru ca nu mai stiam ce sa fac… Ei au rezolvat totul ca la carte si nu a trebuit decat sa astept sa vina actele masinii. M-au ajutat extrem de mult si o recomand cu mare drag!